Ignasi Llovet

Títol de professor de “hip-hop dance”, per l’escola de ball Orthos.

Toca la bateria de forma continuada des del 1995, amb un aprenentatge autodidacte.

L’any 2000 cursa formació de “tumbadoras” amb el professor NAN MERCADER.

Després de formar algunes bandes, decideix estudiar més a fons i comença la seva formació al Centre de Pedagogia Musical Activa Esclat amb Ramon Escalé, Xavi Camp i Jordi González.

També ha estudiat amb Lluís Ribalta del 2002 al 2008 aprofundint en els meus coneixements del Jazz i el Latin, mitjançant diferents mètodes d´estudi com ara “SYNCOPATION” , “STICK CONTROL”, “CHARLIE WILLCOXSON”… aconseguint una alta fluïdesa en moviments, ritme i llenguatge.

El 2005 assisteix al Drum Festival: Clínic dirigit pel bateria Horacio “El Negro” Hernandez. + Akira Jimbo …. I el 2008 assisteix al Clínic dirigit pel bateria “Gardenias, Garcia, Smith trio” i taller de percussió corporal a càrrec d´Antonio Sanchez (Tactequeté)….

El 2007 segueix la seva formació a l’Escola Taller de Músics de Barcelona.

Durant el curs 2008-2009 segueix estudiant amb Marc Miralta.

Ha participat en l´espectacle dirigit per Santi Arisa (Recinte FORUM – Barcelona 2005), a l´homenatge Ovidi Montlló (Manresa 2005).

El 2008 participa a l´homenatge Xirinacs al Palau de la Música Catalana.

Ha col·laborat amb bandes com: Albert Palomar, Els grip, Plouen, Manteka (fusió flamenca), Can Pistraus, Sapastres (grup infantil), Pallofes radioactives, Sherpa, Uf…!, Aramateix.

 

Actualment forma part de vàries agrupacions musicals: GRUP MACEDÒNIA – ARAMATEIX – EFEDEFUNK – BOOGIE DREAMS – PALANCE – EL FUGITIU.

Imparteix classes al Centre de Pedagogia Musical Activa Esclat de Manresa, a l´Escola de Música de Sant Vicenç de Castellet i a l’Escola Tallers de Berga.

Tags: