L’equip de l’Esclat

Clàudia Ruiz

Clàudia Ruiz

About

Actual estudiant de Grau de Filosofia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Finalitzà els seus estudis de Grau Professional de violí al Conservatori de Manresa l’any 2022.

Ha participat en orquestres de cambra i simfòniques i també amb grups de música moderna.

Imparteix classes de música i violí a les escoles de Sant Joan de Vilatorrada i Sallent, treballant amb alumnes de totes les edats.

Sempre amb inquietuds en el camp humanístic, es considera una persona treballadora, oberta, inquieta i organitzada.

My Skills

Laura Mateo

LauraMateo

About

Nascuda l’any 1996
Inicia el seu camí musical l’any 2009 a l’Orfeó Manresà i uns mesos més tard comença la seva formació en cant modern a l’escola de música Esclat de la mà de Núria González Cols.
Amb 18 anys cursa el recorregut de teatre musical a l’escola Aules de Barcelona conjuntament amb diferents classes al Taller de músics.
La seva formació ha estat continuada en l’àmbit del cant modern a Nina acadèmia i actualment amb Joan Eudald Castelltort.
En l’àmbit laboral imparteix classes de cant en adults i infants així com classes d’ukelele i sensibilització musical per nens.
Com a projectes musicals forma part de Bluebell i també té el seu projecte personal com a Laura Poulain.

My Skills

Joan Ferrer

Joan Ferrer foto

About

 

Nascut a Manresa l’any 2002.

Comença els estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Manresa amb 5 anys. Allà rep clases de flauta travessera de la mà de Josep Maria Miró i Anna Òrrit fins els 19 anys.
Als 16 anys comença a interessar-se pel Jazz i la Música Moderna a través del cant. Rep clases de Olga López i Celeste Alias i es treu el Grau Professional l’any 2021. També s’endinsa en el piano modern amb Joan Pau Chaves.
Actualment esta cursant el Grau Superior de Cant en l’especialitat d’Interpretació Jazz i Música Moderna amb el professor Àlex Dee.
Ha participat en diversos projectes: grups vocals com Cromatics i Belts, bandes com Oniria (com a teclista), i duos com A Dues Veus.

My Skills

Marc Jiménez

Marc Jiménez

About

Inicia els seus estudis musicals l’any 2004 al Conservatori de Musica de Cervera amb la professora Marta Augé. Un any després i fins l’acabament del Grau Professional, continuà les seves classes amb la professora d’ acordió Sonia Peiró i posteriorment, estudià el Grau Superior de musica al ESMUC, a Barcelona, amb reconeguts professors com Paul Poletti, José Rio Pareja, Manel Ribera, Joan Sanmartí, Blai Navarro, Pep O’Callaghan o Sofía Martínez entre d’altres.

Des de molt jove ha realitzat diversos cursos d’especialització amb reconeguts professors, entre els quals cal destacar els impartis per Iñaki Alberdi, Helka Kymäläynen, Carlos Iturralde, Alexey Artemyev, Miren Iñarga, Aitor Furundarena i Mika Väyrynen.

Ha participat en diversos concursos i festivals, obtenint diferents reconeixements:

Menció d’ honor al Concurs San Anastasi de Lleida  (2006, 2007 i 2008), Premi al Concurs Música Viva de Cervera (2007, 2008, 2010 i 2011) -Medalla d’or al “Festival de acordeón de Arrasate – Mondragón” (Guipúscoa) (2006, 2007, 2008 i 2014), Premi al Concurs Arjau joves intèrprets de Barcelona (2008 i 2009), Medalla d’or al “Festival de acordeón de Arrasate – Mondragón” (Guipúscoa) amb el grup “Els Assossegats” (2014), 3r premi al “41º Premio Internazionale de Fisarmonica de Castelfidardo” ( Itàlia ) a la categoria L amb el grup “Els Assossegats” (2016), 9ª posició mundial al “3rd International Accordion Days in Prague” (2017).

My Skills

ONA PARDO

Ona Pardo

About

Nascuda a Calders el 2001.
Comença cursant classes a l’Escola Municipal de Música d’Artés fins als setze anys. Llavors segueix els estudis al Conservatori Municipal de Música de Manresa amb el professor Kiko Palacios fins a acabar el grau professional. Complementa l’aprenentatge a l’Escola Municipal de Música de Sallent on hi està cursant classes teòriques de modern .
Actualment, toca el trombó a la big band Small Miller Band, a la companyia artística Fun Dan Mondays, al grup de salsa manresà El Patio i a la xaranga Urband.
Per altra banda, estudia el grau de Comunicació Audiovisual a la UAB des del 2019.

My Skills

FINA COMPANY

Fina Company

About

Nascuda a Cardona el 2002, va començar els estudis musicals als 3 anys, a lʼEscola Municipal de Música Musicant, i als 7 anys va començar a rebre classes de piano, mitjançant el mètode Suzuki, de la mà de Judit Aloy. Ha tingut lʼoportunitat de participar en diversos cursos de piano nacionals i internacionals, com per exemple el curs organitzat a Cambridge per lʼassossiació Suzuki. Això li ha permès rebre classes de grans pianistes com Bruce Anderson, Grant Meat, Ruth Miura, Marzena Jasinska entre dʼaltres. Gràcies als concerts col·lectius organitzats per les diverses associacions Suzuki, ha participat en concerts per piano i orquestra al Palau de la Música Catalana i al Royal Albert Hall, a Londres. Paral·lelament, va començar els estudis de trombó, instrument amb el qual ha tingut lʼoportunitat de formar part de la Banda de Música de Cardona i alguna Big Band. Lʼany 2018 va entrar al Conservatori Municipal del Música de Manresa on va rebre classes de Katia Michel. Actualment està cursant el segon curs al Conservatori Superior del Liceu en lʼespecialitat dʼInterpretació amb la professora Alba Ventura.

My Skills

ARNAU MORELL

Arnau Morell

About

ARNAU MORELL
Nascut a Artés l’any 1996.
Comença als 6 anys els seus estudis musicals a l’escola Municipal de Música d’Artés on tindrà una molt bona guia de molts professors com ara Jaume Prat, Elisenda Duocastella, Mònica Ramírez, Xavi Jo… I serà amb 13 anys quan es començarà a interessar per la música moderna arrel dels tallers musicals d’Avinyó. Obtindrà, doncs, els primers coneixements sobre harmonia moderna de la mà de David Martell (EMMArtés) i de Pepe Balasch (EMMCMSallent).
Finalitzarà els seus estudis de grau mig al conservatori de música de Manresa on també tindrà la guia dels professors Joan Arnau i Jordi González, entre d’altres.
Un cop finalitzat el grau mig prepararà el seu accés al grau superior amb els professors Pepe Balasch (Escola de Música Cal Moliner de Sallent) i Pol Padrós (Trompeta). Així doncs accedeix al conservatori Superior del Liceu de Barcelona l’any 2015 on rebrà les classes de professors: Matthew Simon, David Mengual, Roger Mas, Giulia Valle, Sergi Vergés, Vic Moliner,… També participarà activament amb masterclasses com las de Ambrose Akinmusire, Avishai Cohen, Jack Dejonette, Dave Douglas,…
Finalment acaba els seus estudis l’any 2018 i l’any 2019 començarà a treballar a escoles de música com l’Escola Comarcal de Música del Ripollès,Escola de Música Creu Alta de Sabadell i enguany també a l’Aula de Música d’Avinyó i L’Esclat de Manresa.
Al llarg de la seva carrera ha format part de grups com: Sweet&Swing, Via Fora!, La Chapó Orchestra, Deceleratrix, Liceu Big Band, Asier Olabarrieta Big Band, Paula Barranco Big Band…
Actualment forma part de: Drop Collective (Jamaican Jazz), Arc de Triomf (Pop-Rock català), La Golden Beat (versions discofunk actuals i dels 80), Musics de Carrer (tribut a Txarango) a més a més del seu quintet de Jazz (Arnau Morell Spawn Quintet).
Podeu trobar també discografies on ha participat com els discos : “Stormin'”, “Come Shine” (Drop Colletive), el disc “Retrato para big band” (Asier Olabarrieta Big Band), “A tot drap” (Deceleratrix) i singles com “La Matinada” o “Pols Estelar” (Arc de Triomf).

My Skills

Loida Baró

Captura de pantalla 2021-10-26 a les 23.42.47

About

Nascuda a Barcelona l’any 1984.

Comença a endinsar-se en el món del cant, a través dels cursos a  l’Escola Eòlia de Barcelona: Taller de cançons de Musicals amb Carlos Gramaje, Introducció a la Tècnica Vocal amb Eduardo Rios, Descobriment de la pròpia veu amb la cantant Nina, Interpretació de cançons amb Àngel Llàcer…

 Paral·lelament, assisteix a classes de cant a l’Escola Municipal de Música de Berga amb el professor i cantant Xavi Sabata i Montserrat Bella.

Més tard continua les classes de cant i tècnica vocal a l’Escola Jam Session de Barcelona.

 No va ser fins al 2010 quan va començar a interessar-se pel Jazz i per la part més teòrica de la música, participant així en els Tallers de Jazz i Música Moderna d’Avinyó. Alhora va començar a fer solfeig, harmonia amb Jordi Pujols, Gerard Marín i classes de cant jazz particulars amb Celeste Alías, Mayte Alguacil i  Núria Gonzalez Cols. Aquesta última, preparant-la per a les proves d’accés de l’ESMUC, juntament amb el professor Pepe Balasch a l’Escola Municipal “Cal Moliner” de Sallent.

 Al 2017 va accedir a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on en l’actualitat està cursant el Grau Superior d’Interpretació en l’àmbit de Cant Jazz, rebent classes amb els professors Carme Canela, Ana Finger, Ignasi Terraza, Joan Monné, Mario Rossy, Horacio Fumero, Gorka Benítez, Lluís Vergés, Lluís Vidal, Francesc Capella, etc.

 

Professionalment, ha participat en nombrosos projectes musicals: Grup Musical The End (Rock), Grup Musical l’Habana de Manresa (Ball), Grup Musical Fragile (Pop), Grup Musical Dale Turner Quintet (Jazz), Grup Musical 4 jutges 4 gats (Nova cançó / Jazz), Cors amb Joan Escudero (Reggae, Rock, Blues), Beat Voices (A cappella) i Loopin’ Vibes (Pop, Rhythm & Blues), entre d’altres.

My Skills

Arnau Balcells

Arnau Balcells foto

About

Nascut a Cerdanya el 2001, rep les primeres classes de piano amb 5 anys a l’Escola Municipal de Música Issi Fabra de Puigcerdà. Més tard estudia amb Laia Martín, etapa en la qual comença la seva participació en concursos i concerts per la província de Girona i sud de França, guanyant el juny de 2012 el Concours Musical de France celebrat a París.

Des del 2015, continua els seus estudis musicals amb Katia Michel al Conservatori Municipal de Música de Manresa, gràcies a la qual es convidat a tocar en concerts com: Cicle de concerts Maria Vilardell Viñas de Moià, Marató
solidària Chopin i Granados, Cicle de Música clàssica de l’Institut d’Estudis Nord-americans. En aquesta etapa, va guanyar el primer premi dels concursos: BBVA de Música al Talent Individual, II Premi de Música ciutat de Mataró, VII premi per a joves pianistes de Torredembarra i VII Concurs de Piano de Barcelona.

Actualment, estudia tercer de Grau Superior en l’especialitat d’Interpretació al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el professor Michael Davidov.

Durant aquest anys, ha rebut classes magistrals de grans intèrprets com Vladislav Bronevetzky, Gennady Dzubenko, Oxana Yablonskaya, Laia Masramon, Jordan Tejedor, Alba Ventura, Stanislav Pochekin o José Enrique Bagaría.

My Skills

Jan Badia

Jan badia

About

M’inicio amb el clarinet als 8 anys a l’Escola de Fonollosa, entrant als 9 al Conservatori de Música de Manresa. Realitzo el grau elemental i mitjà amb Joan Plaja i posteriorment també amb el professor Francesc Navarro. A l’any 2019, començo els estudis al Conservatori Superior del Liceu amb Isaac Rodríguez en l’especialitat d’interpretació (actualment estic cursant en el segon curs). Des del 2019, estic aprenent a tocar l’acordió diatònic de forma autodidacta.

Sóc amant de la natura i tot el que l’envolta. Amb una gran capacitat d’adaptació i empatia. M’agrada l’aprenentatge constant.

My Skills

David Martell

David Martell 2020

About

Nascut a Manresa, el 20 de desembre del 1973.

Inicia els estudis musicals al Conservatori de Manresa i posteriorment completa els estudis superiors de música clàssica al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (especialitats de piano i solfeig). Amplia coneixements de música moderna a escoles com l’Esclat, el Taller de músics i més endavant obté el títol superior de jazz a l’ESMUC. Ha estudiat amb professors com Lluís Roselló, Ramon Coll, Yiya Díaz, Manel Camp, Llibert Fortuny, Joan Albert Amargós i Lluís Vergés, entre d’altres.

Ha rebut diferents guardons: Menció d’honor de piano (1991), Premi d’honor d’Harmonia (1998), 2n premi en el concurs d’interpretació musical Arjau (2002) i 1r premi en el concurs de composició “Paquita Madriguera” (2008) amb la seva obra simfònica: “Laberint enigmàtic”.

Com a compositor ha escrit unes 500 peces musicals: obres per a piano, cambra, grups de jazz, 2 obres simfòniques (“Laberint enigmàtic” i “Fantasia oriental per a piano i orquestra”) i 4 cantates (“Ui, sí quina por!”, “El món és prou gran”, “Unes colònies d’aventura” i “Patuflash”). També ha posat música als documentals “La travesía” i “La revolta del burots” i ha escrit la música per a les obres de teatre “Com us deia… el rei està fotut” , “Estimat Agustí”, “Mestre Oleguer”, “Barrock shop” i els musicals ”la Llavor”, “Tabals de foc” i “Xocwitx, la bruixa d’Edimburg”. Ha musicat la sèrie de poemes per encàrrec “Encanteris”, “Drapets al sol”, “Visca l’amor”, “Bon vent i barca nova”, “Frivolitats” i “l’Hora Foscant” juntament amb actors com Joan Crosas, Aina Huguet, Ivan Padilla, Alícia Puertas, Jaume Costa, “Titot”, Sònia Moya… També ha arranjat, dirigit i tocat diversos musicals i forma part de diferents grups de jazz, entre els quals “Odd Trio”, amb qui van editar el seu primer CD: “Orgànic” (2004). També forma part dels espectacles “Cançons des del mirall” amb la cantant Elisabet Soler i “Homenatge a Edith Piaf”, “Músiques d’arreu del món” i “Boulevard de la chanson française” amb la cantant Núria Cols, “Un repertori de saldo” amb Lluís Barrera i Jordi Gener,…També ha format part del grup de pop “Abrília”.

En la vessant pedagògica, des de l’any 1996 és professor a l’escola de música Esclat de Manresa i des de l’any 2000 també imparteix classes a l’Escola Municipal de Música d’Artés. Actualment també és professor de piano a l’escola primària de Fonollosa.

 

My Skills

Anna Clarena

Foto Anna Clarena

About

Inicia els estudis de violí a l’Escola de Fonollosa amb la professora Carme Tobias. Segueix els estudis de violí al Conservatori de Manresa amb els professors Dolors Casas i Jordi Humet obtenint el Títol Professional de violí. Més endavant rep classes de perfeccionament amb les professores Eva Graubin, Tatiana L. i de Gonçal Comellas. Ha format part de l’Orquestra del Berguedà, del DuetArt i ha estat membre del grup de música pop Abrília. Ha estat violinista en les formacions que han acompanyat diferents musicals de la comarca com Mestre Oleguer, El món és prou gran, Xocwitch (la bruixa d’Edimburg), Oliver Twist, entre d’altres.

Professionalment està treballant com a docent a l’Escola Municipal de Música d’Artés on hi exerceix classes de violí, orquestra i sensibilització. També forma part del projecte social, comunitari i integrador d’apropament de la música als infants amb pocs recursos en aquesta localitat. Paral·lelament és professora de violí a l’Escola de Fonollosa (de la qual n’és coordinadora del projecte de música que s’hi desenvolupa).

My Skills

Arnau Martín

Arnau Martín foto

About

Nascut a Súria el 1995.

Comença fent classes a l’Escola Municipal de Música de Súria des de ben petit fins als 18 anys, a partir de llavors segueix els seus estudis al Taller de Músics i posteriorment a l’EMM “Cal Moliner” de Sallent (amb Pepe Balasch), abans d’accedir al grau superior.

L’any 2016 accedeix a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) on hi està cursant el grau d’ Interpretació en l’àmbit de Música Moderna, en l’especialitat de guitarra elèctrica ( amb Jesús Prieto “Pitti”, Dani Pérez), improvisació i combos amb Ignasi Zamora, Pep Pérez Cucurella, Gary Willis, Gorka Benítez, Mario Rossy, etc. També harmonia, arranjaments i composició de Jazz i la Música Moderna  amb Pep O’Callahan, Néstor Giménez i Lluís Vergés.

Des de l’adolescència ha tocat amb diverses bandes de versions locals.

Actualment és el guitarrista de la banda que acompanya a l’artista osonenca “Ju” (Judit Puigdomènech) en els seus dos discs en directe (“El món es Mou” i “Bandera Blanca”), enregistrant també les guitarres d’aquest segon.

També forma part del duet de guitarra i veu “Àrnica”, amb la cantant Carla Galiot.Forma part del quartet bagenc de groove / jazz-fusió “Mamba Charmers”.

 

My Skills

Xavier Serra

Xavier Serra

About

Nascut a Manresa l’any 1994.

Va començar els seus estudis a l’Escola de Música Esclat de Manresa amb 18 anys. De més jove ja tocava la guitarra, i el 2012 va formar el grup Arlet, actualment encara en actiu.

Des del 2016 és integrant de la coral En Clau de Bages, i ha format part de vàries formacions musicals espontànies.

Va formar part del grup de percussió Batrakes de Manresa. També és dansaire de l’Esbart Manresà des dels 6 anys, i des del 2015 mestre de dansa del grup juvenil.

Des del 2013 fa classes de guitarra en escoles i particulars. Actualment, estudiant de Fisioteràpia a la FUB de Manresa.

My Skills

Anna Soler

Anna-Soler

About

Comença els estudis musicals a l’Esclat al 1977, posteriorment estudiarà al Conservatori de Manresa (Richard Talkowsky) i acabarà el grau professional al Conservatori de Barcelona l’any 1995 (Eulàlia Nosas i Pere Busquets). Ha estudiat també cant (Joana Banyeres 1997 grau professional) i Saxo (Jaume Badrenas 2001 grau professional). Llicenciada en Història de l’art per la UAB (1993).

Artisticament ha format part d’orquestres, quartet, big band i té una llarga trajectòria en el món coral amb l’orfeó Manresà i el quartet Jazzveu i l’Esclat Gospel Singers.

Ha realitzat nombrosos cursets de formació en totes les matèries en que treballa.

Ha treballat a les escoles de música de Fonollosa, Sallent, St. Joan de Vilatorrada i l’Espill de Berga.

Des de 1992 treballa a l’Esclat impartint violoncel, cambra, iniciació, Sami i llenguatge, d’on forma part de l’equip de coordinació i n’és cap d’estudis des de 2005.

My Skills

Pep Torras

Pep Torras foto

About

Comença els estudis musicals amb Filomena Comellas per a ingressar el 1975 a l’Escolania de Montserrat sota la direcció del pare Ireneu Segarra. Segueix després al Conservatori de Música de Manresa on estudia trompa i flauta de bec fins a obtenir-ne el títol de professor.

Ha participat en diverses agrupacions instrumentals i corals com l’Obrador Instrumental, l’Orfeó Manresà, Jazz Veu, Esclat Gospel Singers i Lúpulus Emsembla. També ha fet actuacions en diversos esdeveniments, en solitari o formant part d’algun grup.

Ha escrit algunes cançons per a infants amb poemes de diversos autors així com les cantates “La caça del petò”, “De com l’ornitorinc va esdevenir el rei dels animals” o “Un bon lloc per viure” per a l’Esclat.

Actualment treballa a l’Ajuntament de Manresa dirigint el “Taller de cançons de tots els temps” adreçat a la gent gran i a l’escola “Esclat” com a professor de llenguatge musical, flauta de bec i agrupacions instrumentals.

My Skills

Glòria Tàpia

gloria

About

S’inicia amb 8 anys amb piano clàssic a l’escola municipal de música de Súria i als conservatoris de Manresa i Terrassa. Posteriorment cursarà piano modern a l’Esclat de la mà de Celestí Vall. Amb la majoria d’edat, rep classes de cant modern a l’Aula de Música de Barcelona. Recentment ha cursat el mètode Estill Voice Craft amb Olga López a l’Esclat de Manresa.

La Glòria té una àmplia experiència professional als escenaris, doncs comença a cantar amb formacions orquestrals des de molt jove. Milità a les orquestres Eivissa (1989-1991), “Sabor sabor” (1992), “La Tribu de Santi Arisa” (1992-1996) i tots les seus grups derivats (Lakatans, Taverna de Poetes, Sardanova), “Els Amics del J&B” (1992-1997), “Miembrillos” (1993- actualitat), “DeNoche” (1997-2009), “Lucy” (2005-2007), “Bitter Kiss” (2011-2013). Actualment és la veu del grup bagenc “Zàping”. Acompanyant a l’andorrà Jordi Botey com a corista, aconsegueix ser finalista d’Eurovisió amb Andorra, amb actuacions a Catalunya, Andorra i Txèquia (2004).

Entre els enregistraments i col·laboracions, cal destacar les gravacions “Els Amics del J&B” (Estudis Sòrisa, 1993); “El Venao” (Horus, 1994) i “Taverna de Poetes” (Columna Música, 1994), ambdós amb Santi Arisa; “Miembrillos al Teatre” (single, Estudis Mànnix, 1999); la banda sonora de la pel·lícula “Pepe Guindo” (Estudis Kitflus, 1999); “Himne del Lleida” (single, Estudis Parisé, 2000); “Saudade de tí” (Albert Alabedra, Kay Studios, 2003); “Roostic Man” (DJ Roostic Man, 2004), “Angels Cry” (Jack Reymond, Picap, 2004); l’enregistrament d’un mètode d’anglès (estudis Can Pardaler, 2005); “Lucy Live” (EP, Lucy, Recso Studi, 2007); “La Rue Vacilon” (Ayvalà, Estudis Sibèlius, 2007); “Peace and rest” (single, e-bastards, 2011), l’enregistrament de cançons de l’espectacle de “Pell de Poble” (Ajuntament de Súria, 2013); Premi Sibèlius 2012: “Cançó de Teatre” (single, Estudis Music8, 2013).
En l’àmbit del gènere teatral, cal destacar el musical “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”, (interpretada a més de 15 teatres de tota Catalunya entre el 2009 i el 2012) guardonada amb diversos premis, entre ells el “Vila Sant Feliu de Codines a la millor actriu; i l’espectacle “Pell de Poble”

My Skills

Benjamí Palomar

Captura de pantalla 2019-02-19 a les 17.15.24

About

Professor titolat amb el grau superior de música amb la especialitat de guitarra clàssica pel Conservatori Municipal de Barcelona. Des de molt jove inicià els seus estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de la seva ciutat natal, Manresa. Aviat va destacar com a guitarrista clàssic i modern. També va estudiar tres cursos d’harmonia moderna amb Manel Camp a l’Esclat.

Ha format part de diverses formacions musicals entre elles, la més important a la que encara pertany i és director musical, K-melot, banda de rock dels 80 amb la que va enregistrar diversos albums. Component del duet acústic de versions pop-rock Akústik 2 https://www.facebook.com/grupkmelot – http://www.k-melot.com.

Va ser col·laborador habitual com a autor d’algunes de les seccions de la revista estatal Guitarra Total.

Integrant i director musical de Rock & ABBA. Banda que versiona els temes més coneguts d’Abba en un pur estil rock https://www.facebook.com/rockandabba.

Ha estat i és professor de guitarra clàssica, elèctrica, combo i llenguatge musical de diverses escoles des de l’any 1983 entre elles l’Esclat.

Arranjador, productor musical i tècnic d’estudi de maquetes musicals per a formacions emergents.

My Skills

Elena Lujan

elena

About

Nascuda a Manresa, començà els estudis musicals al Conservatori Municipal de Música als 7 anys. En acabar la formació aquí, va finalitzar els estudis superiors al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.
Des de l’any 2001 ha estat membre de diversos grups musicals.
Des de l’any 2008 és professora de l’Escola de Música Esclat de Manresa en les disciplines de piano i solfeig.

My Skills

Ignasi Llovet

Nasi Llobet

About

Títol de professor de “hip-hop dance”, per l’escola de ball Orthos.

Toca la bateria de forma continuada des del 1995, amb un aprenentatge autodidacte.

L’any 2000 cursa formació de “tumbadoras” amb el professor NAN MERCADER.

Després de formar algunes bandes, decideix estudiar més a fons i comença la seva formació al Centre de Pedagogia Musical Activa Esclat amb Ramon Escalé, Xavi Camp i Jordi González.

També ha estudiat amb Lluís Ribalta del 2002 al 2008 aprofundint en els meus coneixements del Jazz i el Latin, mitjançant diferents mètodes d´estudi com ara “SYNCOPATION” , “STICK CONTROL”, “CHARLIE WILLCOXSON”… aconseguint una alta fluïdesa en moviments, ritme i llenguatge.

El 2005 assisteix al Drum Festival: Clínic dirigit pel bateria Horacio “El Negro” Hernandez. + Akira Jimbo …. I el 2008 assisteix al Clínic dirigit pel bateria “Gardenias, Garcia, Smith trio” i taller de percussió corporal a càrrec d´Antonio Sanchez (Tactequeté)….

El 2007 segueix la seva formació a l’Escola Taller de Músics de Barcelona.

Durant el curs 2008-2009 segueix estudiant amb Marc Miralta.

Ha participat en l´espectacle dirigit per Santi Arisa (Recinte FORUM – Barcelona 2005), a l´homenatge Ovidi Montlló (Manresa 2005).

El 2008 participa a l´homenatge Xirinacs al Palau de la Música Catalana.

Ha col·laborat amb bandes com: Albert Palomar, Els grip, Plouen, Manteka (fusió flamenca), Can Pistraus, Sapastres (grup infantil), Pallofes radioactives, Sherpa, Uf…!, Aramateix.

 

Actualment forma part de vàries agrupacions musicals: GRUP MACEDÒNIA – ARAMATEIX – EFEDEFUNK – BOOGIE DREAMS – PALANCE – EL FUGITIU.

Imparteix classes al Centre de Pedagogia Musical Activa Esclat de Manresa, a l´Escola de Música de Sant Vicenç de Castellet i a l’Escola Tallers de Berga.

My Skills

Alba Logan

Alba-logan

About

Manresana amb el títol de grau mig de viola en el Conservatori Municipal de Música de Manresa i llicenciada amb el títol de grau superior de música tradicional amb l’especialitat de gralla a l’Esmuc. Músic “multi-instrumentista” amb: gralles varies, tarota, sac de gemecs i altres gaites, acordió diatònic, timbal de gralla, violí i viola.

Des dels 14 anys ha anat ensenyant a diferents colles de grallers de tot el Bages i Berguedà, i treballant a diferents escoles de música del Bages.

Ha format part de diferents orquestres de música clàssica, però des de ben petita que puja als escenaris formant part (i com a substitucions) de diferents grups de música tradicional i d’altres àmbits com: Enre9 Folk, 5fònics, La Coixinera, Ganxets Grallers del Baix Camp, Metralla, Actua Produccions, Els Berros de la Cort, Banda Guillada, La Sal dels Mars, Kina Set, 3 o Res!, Xarop de Canya, Grallers del Sandvitx, Grallers 4 Arreplegats, entre altres.

My Skills

Xavier Camp

Xevi Camp foto

About

Cursà fins a 4t nivell de bateria al Centre de Pedagogia Musical Activa Esclat de Manresa amb el professor Lluís Ribalta (any 1995) i 2n nivell de piano a l’Esclat (Manresa) amb el professor David Martell (any 2003).

L’any 1999 participà al Curs al Seminari Internacional de Jazz de l’Escola Municipal d’Igualada i el 2002 al Curs de bateria a la Escuela Internacional de Arte de la Habana (Cuba) amb el bateria Walter Doval i de percussió al Instituto de Arte Superior de Cuba amb el percussionista Jorge Leiva.

D’experiència com a instrumentista, ha treballat amb: Santané i la seva gran orquestra (1994), La Tribu de Santi Arisa (1995), el grup de teatre Gog i Magog (del 1995 al 1997), grup de versions De noche (del 1997 al 2006) i el grup SAPO.

També ha acompanyat figures com Manel Camp, Gossos, Joan Isaac , Albert Pla i Maria del Mar Bonet.

Actualment toca amb els grups de jazz ODD TRIO i Tok de Prop, Dolo Beltran (Pastora), el grup de versions Zàping, el grup de versions PHABBA (covers d’ABBA) i Coll@ge..

La seva experiència com a docent comença com a professor de bateria al Centre de Pedagogia Musical Esclat de Manresa des del curs 1995-96, professor de bateria i combos a l’Escola Municipal de Música de Santpedor, professor de bateria a l’Escola Municipal de Música de Puig-Reig, professor de l’Escola de Música de Moià i professsor del Taller Musical de Berga.

Discos enregistrats: Albert Montoliu “Celler de cançons”, Ni Idea, La Tribu “Venao”, Juan Vida “ Directo Binéfar”, SAPO “Vatua l’olla”, SAPO Vatua”, SAPO” Pastanaga”, Odd Trio “Orgànic”, Odd Trio”Música catalana en clau de jazz”, M’apunto s Manresa, Damià Olivella “Ara”, Damià Olivella “Un nou sentit”.

My Skills

Pep Bashi

pep-bashi

About

M’inicio en el món musical a través de la música popular acompanyant els gegants tocant la gralla i posteriorment començo a fer classes de solfeig amb el senyor Valentí Cases i complemento més tard amb cursos de llenguatge musical a l’escola municipal de Sallent i estudis d’harmonia a l´Esclat . Alhora començo a estudiar el saxo i he rebut classes dels mestres Valentí Cases, Ferran Matarrodona, Jaume Badrenas, LLibert Fortuny, i Marc Sort. També he rebut classes de piano complementari a càrrec de Pepe Balasch i estudis de tenora amb Jordi Corderes i Joan Adam i clarinet amb Ferran Matarodona. He participat amb diferents combos sota la direcció de Celestí Vall, Ramon Escalé, Pere Barrera, Jordi Farrés, i Pepe Balasch.

Algunes formacions on he tocat són: Big Band de l’escola municipal de Sallent, Banda de l’escola municipal de Navarcles, Big Band de la Unió Musical del Bages, Banda municipal de Sabadell, Gavarresa Concos Band.

També he format part de: Orquestra Eivissa, Dau al dos (infantil), Orquestra Calida, Gog i Magog ( teatre de carrer), Orquestra Alternativa, Circustancia, Cobla Termalenca, Cobla Canigó, Orquestra Marina, Conjunt Stress Band.

En el camp de la docència he treballat en les següents escoles: l’Àtic taller musical de Solsona, Escola Municipal de St Joan de Vilatorrada, Escola Municipal de Navarcles, ESCLAT Centre de pedagogia activa, Sensibilització musical a la llar d’infants de Bagà, Escola de Música de Bagà, professor de llenguatge musical a l’escola de Vallcebre.

My Skills

Pere Barrera

pere

About

Realitzo estudis de solfeig, baix elèctric, harmonia i combo a l’escola de Música Esclat de Manresa amb Jordi Camp i Manel Camp.
Amplio estudis de baix elèctric, combo i harmonia a l’escola “Espai Musical Avinyó “ de Barcelona amb Curro Galvez i Paul Sthuthmer.
Asisteix a cursos intensius d’improvització i baix elèctric amb: Jeff Ballard, Jim Leff, Horacio Fumero, Benny Golson, Michael Philip Moosmann, LLibert Fortuny……
He participat i col-laborat en diversos proyectes musicals de Jazz, música tradicional i popular amb varis enregistraments.
Des de 1992 sóc profesor de baix elèctric de l’escola Municipal de Musica de Sallent, i Esclat de Manresa.Amb Habilitació concedida per el departament d’ensenyament direcció general d’ordenació educativa per impartir docència de la matèria de baix elèctric en escoles de música creades o autoritzades a l’ampara del decret 179/1993 del 27 de juliol, pel qual es regulem les escoles de música i dansa ( Dogc no 1779 de 4.08.1993)
Actualment compagino la tasca docent amb diverses col-laboracions en diferents grups i proyectes del panorama actual.

My Skills