ARNAU MORELL

ARNAU MORELL
Nascut a Artés l’any 1996.
Comença als 6 anys els seus estudis musicals a l’escola Municipal de Música d’Artés on tindrà una molt bona guia de molts professors com ara Jaume Prat, Elisenda Duocastella, Mònica Ramírez, Xavi Jo… I serà amb 13 anys quan es començarà a interessar per la música moderna arrel dels tallers musicals d’Avinyó. Obtindrà, doncs, els primers coneixements sobre harmonia moderna de la mà de David Martell (EMMArtés) i de Pepe Balasch (EMMCMSallent).
Finalitzarà els seus estudis de grau mig al conservatori de música de Manresa on també tindrà la guia dels professors Joan Arnau i Jordi González, entre d’altres.
Un cop finalitzat el grau mig prepararà el seu accés al grau superior amb els professors Pepe Balasch (Escola de Música Cal Moliner de Sallent) i Pol Padrós (Trompeta). Així doncs accedeix al conservatori Superior del Liceu de Barcelona l’any 2015 on rebrà les classes de professors: Matthew Simon, David Mengual, Roger Mas, Giulia Valle, Sergi Vergés, Vic Moliner,… També participarà activament amb masterclasses com las de Ambrose Akinmusire, Avishai Cohen, Jack Dejonette, Dave Douglas,…
Finalment acaba els seus estudis l’any 2018 i l’any 2019 començarà a treballar a escoles de música com l’Escola Comarcal de Música del Ripollès,Escola de Música Creu Alta de Sabadell i enguany també a l’Aula de Música d’Avinyó i L’Esclat de Manresa.
Al llarg de la seva carrera ha format part de grups com: Sweet&Swing, Via Fora!, La Chapó Orchestra, Deceleratrix, Liceu Big Band, Asier Olabarrieta Big Band, Paula Barranco Big Band…
Actualment forma part de: Drop Collective (Jamaican Jazz), Arc de Triomf (Pop-Rock català), La Golden Beat (versions discofunk actuals i dels 80), Musics de Carrer (tribut a Txarango) a més a més del seu quintet de Jazz (Arnau Morell Spawn Quintet).
Podeu trobar també discografies on ha participat com els discos : “Stormin'”, “Come Shine” (Drop Colletive), el disc “Retrato para big band” (Asier Olabarrieta Big Band), “A tot drap” (Deceleratrix) i singles com “La Matinada” o “Pols Estelar” (Arc de Triomf).
Tags: