MOVIC és un programa d’aprenentatge vivencial de la llengua anglesa per a infants de 4 a 9 anys.

Es basa en 3 pilars bàsics:

Anglès

L’adquisició d’estructures i vocabulari és sempre implícit. Les activitats musicals i d’expressió corporal que realizem creen el context perfecte per poder incidir en l’ensenyament de l’anglès. La llengua s’aprèn de manera significativa, despertant la motivació dels infants envers una nova eina comunicativa.

Música

A través de cançons, d’audicons i del treball rítmic aprenem a fer servir l’anglès vivencialment. Ho passem bé fent música i vivint tot el que aquesta comporta: compartint i sentint, i desenvolupant la sensibilitat i la oïda musical.

Expressió corporal i artística

Gaudim a través de coreografies, danses i art. La tècnica Yomu té un paper fonamental en moltes de les sessions. El Yomu és un sistema de formació integral provinent dels Estats Units. Tot combinant la música, la ioga i el mindfulness, aquest sistema de formació transversal aporta eines i recursos per promoure la salut física, mental i emocional dels infants.

 

 

Quan?

CADA DIJOUS (a partir del setembre 2019)

  • 17’30-18’30h: 4- 6 anys
  • 18h-19h: 7 – 9 anys

Qui?

Berta Torras és mestra de música i Doctora en Didàctica de la Llengua Anglesa. Té un Màster en Adquisició de l’Anglès i Comunicació Intercultural i un en Applied Linguistics (University of Bristol, Regne Unit). Ha viscut a Anglaterra, Irlanda i Indonèsia i ha viscut temporades de formació a Nova York i Toronto. Exerceix de professora universitària a la UManresa i a la UAB. Ha fundat el projecte “L’escola del món”.

 

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la secretaria de l’escola.

Tags: