Pep Bashi

M’inicio en el món musical a través de la música popular acompanyant els gegants tocant la gralla i posteriorment començo a fer classes de solfeig amb el senyor Valentí Cases i complemento més tard amb cursos de llenguatge musical a l’escola municipal de Sallent i estudis d’harmonia a l´Esclat . Alhora començo a estudiar el saxo i he rebut classes dels mestres Valentí Cases, Ferran Matarrodona, Jaume Badrenas, LLibert Fortuny, i Marc Sort. També he rebut classes de piano complementari a càrrec de Pepe Balasch i estudis de tenora amb Jordi Corderes i Joan Adam i clarinet amb Ferran Matarodona. He participat amb diferents combos sota la direcció de Celestí Vall, Ramon Escalé, Pere Barrera, Jordi Farrés, i Pepe Balasch.

Algunes formacions on he tocat són: Big Band de l’escola municipal de Sallent, Banda de l’escola municipal de Navarcles, Big Band de la Unió Musical del Bages, Banda municipal de Sabadell, Gavarresa Concos Band.

També he format part de: Orquestra Eivissa, Dau al dos (infantil), Orquestra Calida, Gog i Magog ( teatre de carrer), Orquestra Alternativa, Circustancia, Cobla Termalenca, Cobla Canigó, Orquestra Marina, Conjunt Stress Band.

En el camp de la docència he treballat en les següents escoles: l’Àtic taller musical de Solsona, Escola Municipal de St Joan de Vilatorrada, Escola Municipal de Navarcles, ESCLAT Centre de pedagogia activa, Sensibilització musical a la llar d’infants de Bagà, Escola de Música de Bagà, professor de llenguatge musical a l’escola de Vallcebre.

Tags: