Arnau Martín

Nascut a Súria el 1995.

Comença fent classes a l’Escola Municipal de Música de Súria des de ben petit fins als 18 anys, a partir de llavors segueix els seus estudis al Taller de Músics i posteriorment a l’EMM “Cal Moliner” de Sallent (amb Pepe Balasch), abans d’accedir al grau superior.

L’any 2016 accedeix a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) on hi està cursant el grau d’ Interpretació en l’àmbit de Música Moderna, en l’especialitat de guitarra elèctrica ( amb Jesús Prieto “Pitti”, Dani Pérez), improvisació i combos amb Ignasi Zamora, Pep Pérez Cucurella, Gary Willis, Gorka Benítez, Mario Rossy, etc. També harmonia, arranjaments i composició de Jazz i la Música Moderna  amb Pep O’Callahan, Néstor Giménez i Lluís Vergés.

Des de l’adolescència ha tocat amb diverses bandes de versions locals.

Actualment és el guitarrista de la banda que acompanya a l’artista osonenca “Ju” (Judit Puigdomènech) en els seus dos discs en directe (“El món es Mou” i “Bandera Blanca”), enregistrant també les guitarres d’aquest segon.

També forma part del duet de guitarra i veu “Àrnica”, amb la cantant Carla Galiot.Forma part del quartet bagenc de groove / jazz-fusió “Mamba Charmers”.

 

Tags: