Xavier Camp

Cursà fins a 4t nivell de bateria al Centre de Pedagogia Musical Activa Esclat de Manresa amb el professor Lluís Ribalta (any 1995) i 2n nivell de piano a l’Esclat (Manresa) amb el professor David Martell (any 2003).

L’any 1999 participà al Curs al Seminari Internacional de Jazz de l’Escola Municipal d’Igualada i el 2002 al Curs de bateria a la Escuela Internacional de Arte de la Habana (Cuba) amb el bateria Walter Doval i de percussió al Instituto de Arte Superior de Cuba amb el percussionista Jorge Leiva.

D’experiència com a instrumentista, ha treballat amb: Santané i la seva gran orquestra (1994), La Tribu de Santi Arisa (1995), el grup de teatre Gog i Magog (del 1995 al 1997), grup de versions De noche (del 1997 al 2006) i el grup SAPO.

També ha acompanyat figures com Manel Camp, Gossos, Joan Isaac , Albert Pla i Maria del Mar Bonet.

Actualment toca amb els grups de jazz ODD TRIO i Tok de Prop, Dolo Beltran (Pastora), el grup de versions Zàping, el grup de versions PHABBA (covers d’ABBA) i Coll@ge..

La seva experiència com a docent comença com a professor de bateria al Centre de Pedagogia Musical Esclat de Manresa des del curs 1995-96, professor de bateria i combos a l’Escola Municipal de Música de Santpedor, professor de bateria a l’Escola Municipal de Música de Puig-Reig, professor de l’Escola de Música de Moià i professsor del Taller Musical de Berga.

Discos enregistrats: Albert Montoliu “Celler de cançons”, Ni Idea, La Tribu “Venao”, Juan Vida “ Directo Binéfar”, SAPO “Vatua l’olla”, SAPO Vatua”, SAPO” Pastanaga”, Odd Trio “Orgànic”, Odd Trio”Música catalana en clau de jazz”, M’apunto s Manresa, Damià Olivella “Ara”, Damià Olivella “Un nou sentit”.

Tags: