Arnau Balcells

Nascut a Cerdanya el 2001, rep les primeres classes de piano amb 5 anys a l’Escola Municipal de Música Issi Fabra de Puigcerdà. Més tard estudia amb Laia Martín, etapa en la qual comença la seva participació en concursos i concerts per la província de Girona i sud de França, guanyant el juny de 2012 el Concours Musical de France celebrat a París.

Des del 2015, continua els seus estudis musicals amb Katia Michel al Conservatori Municipal de Música de Manresa, gràcies a la qual es convidat a tocar en concerts com: Cicle de concerts Maria Vilardell Viñas de Moià, Marató
solidària Chopin i Granados, Cicle de Música clàssica de l’Institut d’Estudis Nord-americans. En aquesta etapa, va guanyar el primer premi dels concursos: BBVA de Música al Talent Individual, II Premi de Música ciutat de Mataró, VII premi per a joves pianistes de Torredembarra i VII Concurs de Piano de Barcelona.

Actualment, estudia tercer de Grau Superior en l’especialitat d’Interpretació al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el professor Michael Davidov.

Durant aquest anys, ha rebut classes magistrals de grans intèrprets com Vladislav Bronevetzky, Gennady Dzubenko, Oxana Yablonskaya, Laia Masramon, Jordan Tejedor, Alba Ventura, Stanislav Pochekin o José Enrique Bagaría.

Tags: